Followers

dari hati turun ke jari

apabila hati beraksi

pantas dihantar ke otak untuk diteliti
then otak tanpa berlengah mengarahkan jejari menjalankan tugas
lalu terlahirlah port luahan dari jari jemari
semoga bermanfaat ;)

Thursday, April 05, 2012

jom tgk animasi~

assallamualaikum . .

animasi ni bukan saye yang buat . .
tapi saya ada la kot time animasi dibuat . . hee

040412 // pertandingan animasi zon 4 kat skolah nme ape tahh . . x kenai . . 
jom tgk meh . .

video

bes tak?? hee~
saye sebagai orang yang tak berapa terlibat dalam animasi . .
nak ucapkn tengs to kawan2 . . yang sanggup berkorbn mase, tenaga, laptop korang(sampai ade yg heng)(tapi da ok da skrang kan?!!) hee, and, yang berat skali berkorban tinggal extra class sbab nak siapkn 'bende nih' . . tp, best kan dpt ponteng . . hee

then, to tcer Farah yg salu bersusah pyah untk kitorang , tengs a lot . . walaupun tgh pregnant skrang, sanggup lg uruskn kitorg yg very the notty ni . . tengs a lot,jasamu akan kami kenang sampai bila2 . . *semoga dpt baby yg soleh/solehah n comel cam kitorang . . ngee

lastly, to cik CSO n da geng, yang dtg ajar ktorang buat 'bnde nih' . .

warga animasi, SAYE(penyibok je pon)(hee), NABILAH, IMI, ANA, ZIQAH, ITRAH, AIDA, UMI, NAJIHAH, NAJIHAH yg satu lg, AISYAH, AIN, HAFISAH, IZZAH, SYIFA', spe lg ekk, da ckup kot . . 
CONGRATE DAPAT 2ND PLACE . . im so proud of u all . .

2 comments: