Followers

dari hati turun ke jari

apabila hati beraksi

pantas dihantar ke otak untuk diteliti
then otak tanpa berlengah mengarahkan jejari menjalankan tugas
lalu terlahirlah port luahan dari jari jemari
semoga bermanfaat ;)

Monday, April 09, 2012

graduation day ; )

salam . .
suddenly rase nak post picture time graduation day hari tu . .
okey, for those who are wondering . . graduation??? what graduation???
haa, like that . . i answer now ekk . .
mse bulan 12 hari tu saye masuk KEX . .
means karisma exploring education . .
kelas KEX ni abis dalam bulan 3 hari tu , and on 5/4 recently die pnye graduation day 
and, this is the 10th graduation of KEX 
so, lets explore with the pictures below okeh . . heee
SUPYHZIA~

 
ni tmpat pendaftaran, for group AMICIZIA. my group . . 

 
ni pulak untuk group PHYZEN . .

 then, this is SUPERUS . .

 
 who is this??   hee  ,   hai kapten . .

ini adalah tetamu  paling hensem yang hadir . . kihkihkih~



ini pulak si cantik . . hee, dayu and alah . . orang kuat cert ceremony . .

 
okey, jemput masuk yeee , , perasan VIP lettew . . hihihi

 there u go, from left, phyzen  superus  amicizia . .
 
  
 ni pulak, pameran model2 yang kitorang buat . .

 haa, tu pon mak saye . . syok tengah tengok saya pnye lettew . . hehek, ade ke??

haa, tu ddiaaaaa . .

 
this is, sis marina, our tutor . . and, yang belakang tu pulak, kex 12's president . .

1/2/3 . . snap!

ok, thats me . . heee~  
 
 sume dok tgk persembahan tuu , , jom tgk skali jom~
 
 
 ni diaaa, daddy and son . .

 daddy, daddy, im confius, how human can exis ~  son's dialogue . .
daddy said . . soooon, didn't ur teacher teach u dis??
no dadyy . . 
grrrr,okey, listen carefully. human. right hand from macca, left hend from paris
and, foot, head, eye, nose, mouth, yada yada , ,

 the gojez one . . ni cite the ottoman empire pulak . .

 
that was sultan mohamed al-fateh . .

go sultan go !! ehek. tibe2~

haa, yang ni bes, diorang bwak kapal msuk dewan . . fuyooo . . 

 yess, tikam die !!

  
po ! po ! . . ko tembak, aku tembak ko balek . .

 
 ni pulak, about mat salleh . .

 no caption~ ; )

 hidup mat salleh !!

 ni lah, barisan para actor . .

 maka, sudah habislah lakonan!! u alls make it very the terbaekk!! sume yang ade so touch . .
nangis tu of couse tau . . pat sedih la, pat fun, satu dewan gelak . .

 tanpa yang pegang lampu ni, maka tidak jadilah lakonan tadi, penting gak lampu2 ni taw . .

 heee~ time kasih acik . .

  
sad time . . your bonnie miss u . . hukhuk, reques tok dengar sis nyanyi lagu my bonnie . .

 sing a song skali ngan sis, my bonnie lie over the ocean, my bonnie lie over the see . .

 snap with kapten , for the last time . . waaaa~ sedihh nyee . . 
miss karisma, miss kex, miss sis marina n kapten. miss supyhzia, miss u alls !!


Sunday, April 08, 2012

nightmare!

last night!!
i had a really weird dream . .

its me and someone . .
a guy . . and i know him!!
he's my friend!!

the situation is like that guy have to leave me . .
be4 he leave he meet me, and aku ckap selamat tinggl . .
aku ckp , ni je la ak boleh ckp kat die . .
kalo die girl, bolehla ak hug and salam cium2 pp . .*dlm hati
tp die laki, just to say good bye . . thats all . .
tibe2, die pegang tgn aku!! aku . . of course shock!!
i can feel his hand . . cold!!

ak mcam xleh fkir, dah la time tu parent die ade . .
tp, im not remember his parent's face . .
lepas tu, ak ingt . . aku tarik tgn ak, then, die pon pg . . ak pon sedar! . .
ape ni??? die??? ak gelak sorang2 mcam org gila . . bhahaha . .
pastu, seram pon ade, ade pulak adegan pegang2 tgn . . oh no!

bila aku tingat kat mimpi ni, ak salu gelak sorang2 . . tibe2 jd nak gelak . .
sebab kwn ak ni, ak boleh kta budk baik, alim laa, xde la nakal2, xde la gatal . .
boleh pulak pegang tgn ank dra org . . mesti la diluar waras kan . .
pastu ade pulak rse x sedap hati, sbb xde lg org yg pegang tgn aku sblom ni . .
kalo ter2 . . mcm tersentuh sipi2 tu penah la, tp kalo yg mcam ni . . huuuu, seram akuu!!
eee . . geli wehh . .

ape2 pon, mimpi ni ak akn ingt la, sebab kelakar . . hahaha, memg aku tak puas gelak lg sbnanye . .
nak je aku text kwn ak tu , tnye die, wehh, ko ade mimpi aku tak smlm?? . . haha . .
tp memg sah ptus fius la kalo ak btol2 buat . .

so, to conclude this, i would say that, mimpi memang mainan tidur . .
and aku yang bermimpi . . seriously, truely, honestly terasa dipermainkan . .
mybe, ak x bace doa kot sblom tdo smlm~

haa, yang ni ak . . girl sme girl . .

Thursday, April 05, 2012

jom tgk animasi~

assallamualaikum . .

animasi ni bukan saye yang buat . .
tapi saya ada la kot time animasi dibuat . . hee

040412 // pertandingan animasi zon 4 kat skolah nme ape tahh . . x kenai . . 
jom tgk meh . .

video

bes tak?? hee~
saye sebagai orang yang tak berapa terlibat dalam animasi . .
nak ucapkn tengs to kawan2 . . yang sanggup berkorbn mase, tenaga, laptop korang(sampai ade yg heng)(tapi da ok da skrang kan?!!) hee, and, yang berat skali berkorban tinggal extra class sbab nak siapkn 'bende nih' . . tp, best kan dpt ponteng . . hee

then, to tcer Farah yg salu bersusah pyah untk kitorang , tengs a lot . . walaupun tgh pregnant skrang, sanggup lg uruskn kitorg yg very the notty ni . . tengs a lot,jasamu akan kami kenang sampai bila2 . . *semoga dpt baby yg soleh/solehah n comel cam kitorang . . ngee

lastly, to cik CSO n da geng, yang dtg ajar ktorang buat 'bnde nih' . .

warga animasi, SAYE(penyibok je pon)(hee), NABILAH, IMI, ANA, ZIQAH, ITRAH, AIDA, UMI, NAJIHAH, NAJIHAH yg satu lg, AISYAH, AIN, HAFISAH, IZZAH, SYIFA', spe lg ekk, da ckup kot . . 
CONGRATE DAPAT 2ND PLACE . . im so proud of u all . .